При нас всеки път е ценен и всяка усмивка е вечна!

Хоспис “Черни връх“ представлява висококачествено медицинско заведение, предназначено за грижа и подкрепа на хора с увреждания, хронични заболявания, слединсултни състояния, оперативни интервенции и други състояния, изискващи продължително лечение и рехабилитация. Нашият хоспис предоставя 24/7 медицинско наблюдение, трайно поддържащо лечение, компетентни здравни грижи, фокусирани върху премахване на болката и психо-емоционалните аспекти на болестта, като същевременно осигурява морална подкрепа и за самия пациент, и за близките му.

Хоспис “Черни връх” е разположен в град София, квартал „Лозенец“, на булевард „Джеймс Баучер“ 76, в луксозно оборудвани помещения, които предлагат 50 болнични легла, разпределени в 22 болнични стаи и 6 самостоятелни стаи, със собствени санитарни възли. Всяка стая е оборудвана с мултифункционални електрически легла, персонални шкафове, гардероб и минибар, осигурявайки на пациентите безжичен интернет и кабелна телевизия.

Създадена с цел комфорт и уют, обстановката в нашия хоспис предприема всякакви мерки, за да придаде на пациентите чувство за близка до домашна обстановка. За тях се предлага висококачествена храна, съобразена със здравословните им нужди.

Обученият екип от специалисти в хосписа се грижи за приема на лекарства, извършването на инжекции, вливания и превръзки, контрол на основни жизнени показатели, рехабилитационни процедури и лична хигиена.

Хоспис “Черни връх” съчетава медицинска грижа с човешко отношение, предоставяйки на пациентите и техните семейства не само високо специализирана помощ, но и усещане за подкрепа и разбиране. В случай че търсите хоспис в град София, квартал Лозенец, булевард Черни Връх, Хоспис “Черни връх” е най-добрият избор за продължителна и качествена медицинска грижа.

„Здравето е най-голямото богатство, а грижата за него е израз на любов към себе си и към живота.“

Прием в Хоспис за справка /
 • Договор за хоспитализация по образец, утвърден от Управителя
 • Декларация за информирано съгласие
 • Придружаваща медицинска документация

 • Хосписът приема пациенти с тяхното информирано съгласие, а ако са недееспособни – по желание на семейството или попечителите им, изразено в писмена форма.

  -В хосписа могат да се приемат и чужди граждани срещу заплащане, по желание, изразено в писмена форма.

  -По отношение на права, медицинско и социално обслужване и грижи, пациентите на хосписа са равнопоставени.

  -Времетраенето на престоя се договаря в зависимост от нуждите на пациента и желанието на близките.

  -В хосписа не се приемат лица с инфекциозни, паразитни и заразни кожни заболявания!


  Необходима документация за прием:
  Желаещите да постъпят в Хоспис Черни връх, съответно техните родители, роднини, настойници или попечители попълват, подписват и представят на Управителя
  следните документи:

  • Документ за самоличност / за справка /
  • Договор за хоспитализация по образец, утвърден от Управителя
  • Декларация за информирано съгласие
  • Придружаваща медицинска документация


  Ценоразпис на услугите в Хоспис „Черни Връх“

  Хоспис Черни Връх Ценоразпис
  Професионална Медицинска Грижа

  Висококачествената грижа се осигурява от компетентен екип, използващ съвременни методики и технологии.

  Топла и Уютна Обстановка

  Предоставяме висококачествени медицински грижи в уютна и спокойна обстановка.

  Предстои Ви планувана ваканция, командировка или неотложен ангажимент. Ние от Хоспис Черни връх ще поемем грижите за Вашите близки. Можете да ги настаните за период, който е съобразен с нуждите Ви. Приемаме пациенти за постоянни грижи и медицинско наблюдение, както и за краткосрочен престой.

  Свържи се с нас


  ДРУГИ КОНТАКТИ

  +359 884096675

  (Прием и консултация от доктор)

  +359 884089582

  (Дежурен сестрински телефон, сведения за пациенти 24/7)

  hospice@chernivrah.bg

  (Имейл за обратна връзка и кореспонденция)